Search

Perkhidmatan Air Berhampiran Saya

Terdapat banyak pencapaian serta cabaran untuk bekalan air dan sanitasi di Malaysia. Melalui pembaharuan seksyen pada tahun 2006, kerajaan telah menunjukkan komitmen untuk "menjadikan sektor air lebih cekap, untuk mewujudkan mekanisme pebiayaan yang mampan, dan untuk meningkatkan orientasi pelanggan penyedia perkhidmatan.”Jika anda mempunyai masalah mendapatkan perkhidmatan penghantaran air ke rumah anda ataupun pejabat, sila lihat beberapa syarikat seperti yang dinyatakan di sini.


Perkhidmatan penghantaran air ke rumah

Terdapat beberapa perkhidmatan penghantaran air yang membekalkan air kepada penduduk sekitar Lembah Klang. Mari kita lihat sebahagian daripada mereka ini.

  1. JantzenJantzen telah diasaskan oleh Encik Vincent Yee selepas beliau menyedari kesukaran untuk mendapatkan air minuman yang bersih di mana-mana sahaja. Ini menjadikan ia satu keperluan bagi orang ramai membawa air minuman sendiri apabila mereka keluar dari rumah yang difikirkan sebagai sesuatu yang tidak boleh diterima. Selepas Malaysia melalui ledakan ekonomi, akses kepada air minuman yang bersih masih sukar. Pada masa itu Encik Vincent Yee mencipta Jantzen dengan tujuan untuk memberi kemudahan kepada komuniti Malaysia mendapatkan air minuman bersih dengan cara mudah.

  2. Happy Water Sdn Bhd – Happy Water adalah sebuah syarikat hasil daripada kerjasama German-Malaysia. Ia ditubuhkan selaku pemain dalam industri perkhidmatan penghantaran air di Malaysia pada Julai 2005. Mereka pakar dalam perkhidmatan dan pembekalan air kepada penduduk sekitar Kuala Lumpur dan kawasan Lembah Klang.

  3. Kent RO Malaysia - Kent RO Malaysia dan subsidiarinya Aqua Kent adalah syarikat penjagaan kesihatan dengan visi membuat dunia sihat dan tempat disenangi untuk tinggal. Kent menawarkan produk penjagaan kesihatan canggih seperti pembersih air, pembahagi air, pembersih udara, dan pembersih sayur dan buah. Kent RO Malaysia diperakui pensijilan ISO 9001:2008 dan sentiasa di barisan hadapan inovasi. Syarikat juga berdedikasi dalam menyediakan perkhidmatan yang terbaik kepada jutaan pelanggan dari seluryh pelusuk dunia yang berpuas hati. Kent RO Malaysia adalah satu syarikat yang hebat kerana mereka menghargai dan jujur dengan pelanggan dan orangramai, serta mengekalkan kestabilan syarikat melalui kerja berpasukan yang kukuh.

  4. Water Express – Water express menyediakan air minuman osmosis berbalik ke rumah serta pejabat. Pilihan yang ditawarkan termasuk pakej RM80 sewa satu kali untuk pembahagi dengan setiap lima gelen botol berharga RM8 atau pembahagi guna-percuma dengan 60 botol pakej sewa satu-kali berharga RM9 sebotol. Air boleh dipesan secara atas talian dan dihantar secara percuma dengan penghantaran dibuat dalam masa 24 jam selepas pesanan diterima dengan lengkap.

Penghantaran air ke pejabat

Mencari servis penghantaran air ke pejabat anda? Sila lihat para pembekal seperti berikut:

  1. Jantzen – Seperti yang telah dinyatakan, Jantzen mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman digabungkan dalam penghantaran air kepada korporat dan isi rumah. Pilihan termasuk penghantaran lima -gelen botol standard , botol air mudah alih / cawan air dalam karton. Paip -terus dalam pembahagi dan pembahagi air dengan pilihan air panas/hangat serta air panas/segar/sejuk boleh didapati.

  2. Spritzer - Spritzer menawarkan dua jenis pembahagi mini yang sememangnya anda perlukan. Mereka menawarkan pilihan suhu bilik dan pilihan panas / hangat. Setiap pembahagi serasi silang dengan botol 6L ke 9.5L daripada Spritzer. Perlu ingat bahawa terdapat pembelian minimum RM100 yang diperlukan sebelum 6% GST. Penghantaran percuma ditawarkan di Lembah Klang, Pulau Pinang, dan bahagian-bahagian tertentu di Perak. Pesanan dihantar dalam tempoh masa empat hari bekerja.

  3. Agies – Sebagai tambahan kepada nama yang hebat, Agies menawarkan banyak jenis pembahagi air yang berbeza untuk kegunaan di pejabat. Pembahagi pejabat termasuk pembahagi muatan atas, paip langsung, dan bahagian bawah pembahagi. Agies menghantar lima-gelen botol air minuman osmosis berbalik untuk pembahagi muatan. Agies menyediakan perkhidmatan pembaikan dan juga bahagian-bahagian dengan servis penghantaran kepada pelanggan.

  4. JuzWater - Mengulas diri mereka sebagai pembekal air minuman premium di Kuala Lumpur, JuzWater menyediakan air minum premium dan pembahagi yang sesuai untuk pejabat. Produk mereka terdiri daripada pembahagi, cawan kertas, air botol dan mereka juga pergi sejauh menawarkan air botol 19L yang siap untuk diminum. Pembahagi mereka boleh didapati dalam gabungan panas dan biasa dan gabungan panas dan sejuk, sesuai untuk pendirian lantai dan pembahagi air desktop. Anda boleh memilih dari beberapa pakej yang ada bergantung kepada keperluan anda.

  5. Coway – Coway adalah menyediakan perkhidmatan air mewah dengan mesin yang mengeluarkan air panas, sejuk, dan air suhu bilik. Terdapat juga beberapa mesin dengan pembuat ais terbina dalam, sesuai untuk hari-hari musim panas yang panas. Anda juga mendapat servis percuma selama lima tahun sebagai bonus apabila anda menyewa daripada Coway. Jika anda merasakan tidak perlu untuk menyewa mesin, pembelian mesin dilengkapi dengan satu tahun perkhidmatan percuma.

Sebarang opsyen yang anda pilih, anda tidak akan kecewa. Perkhidmatan air sedang bersaing dengan satu sama lain di Lembah Klang dan akibatnya, ia bertambah dengan pesat setiap hari. Sila hubungi wakil mereka dan berbincang dengan mereka, mereka akan gembira untuk menjawab sebarang pertanyaan yang anda mungkin ada.

20 views

Jantzen Official Page

www.jantzen.com.my

Jantzen 19L Login Page
Login In Here

GET IN TOUCH WITH US

Email 

hello@jantzen.com.my

Customer service

1300 88 1313 | +6012 565 5133

Fax Line

+603 8071 7285

POLICY

0
merdeka-20.png